Logo

0
0
Totaal: €0.00
  • Geen producten in je winkelmand.

Zone Sport & Kennismaking

Klein Volk (instuif)

  • Instuif voor kinderen tussen 0 en 6 jaar:
    • tijd: 11.00u-12.00u & 13.00u-14.00u & 15.00u-16.00u
    • Locatie: De Plek /recreatie turnhal/ begane grond
Welkom bij de afdeling Klein Volk.

Klein Volk is een unieke zaal die helemaal aansluit op de ontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 6 jaar oud. Kinderen kunnen hier springen, glijden, balanceren, zwieren, zwaaien en natuurlijk klimmen en klauteren. Niks is hier te gek en kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Kom gerust een kijkje nemen met de kleintjes en ze zullen niet alleen zichzelf maar ook u verbaast doen staan.

Iets over ons, Manouk en Anouschka:

Ik ben Manouk Gerritsen, coördinatrice van de afdeling Klein Volk. Ik geef al bijna 9 jaar les bij Flik-Flak. Ik ben begonnen als assistent en uitgegroeid als docent en coördinatrice Klein Volk. Ik geef op dit moment Kleuter gymles op de vrijdag middag. Verder ben ik net afgestudeerd aan het KW1C als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker 4, waarbij ik gelijk een baan na mijn stage periode heb aangeboden gekregen bij KC De Groote Wielen. In het weekend en vakantie werk ik ook al 3,5 jaar bij de Efteling.

Klein Volk wordt draaiend gehouden door mijn docenten team dat wordt versterkt door enthousiaste assistenten en stagiaires . Buiten de ontwikkeling die wij willen stimuleren maken wij er elke week weer een feestje van met de kinderen. Wij hebben een lesrooster van maandag t/m zaterdag.

Ik ben Anouschka van Es, docent van de afdeling Klein Volk. Ik geef nu bijna 1 jaar les bij Flik-Flak. Ik ben begonnen als assistent op de maandag ochtend, en nu geef ik op woensdagmiddag de Kleuter gymles, op donderdag en vrijdagochtend ouder-kind gymlessen en Peutergymlessen. Ik begin volgend schooljaar aan mijn laatste jaar op de Fontys Sporthogeschool waar ik Sportkunde studeer.

Wilt u meer over ons team en/of lesrooster zien, neem dan een kijkje op onze website !

Vragen over deze activiteit? Mail ons: Manouk@flik-flak.nl

Zone Sport & Kennismaking

Jeroen Bosch Ziekenhuis, SMC

partner van

a