Logo

0
0
Totaal: €0.00
  • Geen producten in je winkelmand.

Graag stellen wij voor: ons TEAM

Marjoke:

In mijn rol als trainer en coach geef ik uitdrukking aan mijn passie voor mensen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de mens achter het gedrag. Ik ben er van overtuigd dat gedrag een expressie is van hoe iemand zich voelt, waar iemand in gelooft en wat iemand drijft. Ik hou van contact omdat ik daarin mensen ontmoet en in het contact met anderen ontmoet ik mezelf.

 

Marjoke Smits

Trainer Communicatie & Interactie

Coach voor Mens en Organisatie

Joost:

Het Sport Medisch Centrum JBZ verleent sportzorg aan alle sporters, van beginnende sporter tot topsporters maar ook aan beginnende sporters of mensen met een chronische ziekte die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. U kunt bij ons terecht voor sportblessures, voor sportkeuringen, voor preventief medische onderzoeken en voor specifieke testen. Het centrum is een stichting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt nauw samen met verschillende medisch specialisten van het ziekenhuis.

 

Joost van de Mortel

Manager bedrijfsvoering SMC JBZ

Monique:

Mijn naam is Monique Kuiper, aangenaam. Mensen helpen om gezonder te leven en meer uit het leven te halen, daar ga ik voor.

Gezond leven is lekker leven. Ik zie bewegen, voeding en ontspanning niet los van elkaar, maar als elkaar versterkende factoren. Door het juiste samenspel is het goed vol te houden en heb jij meer energie.

 

Monique Kuiper, Diëtist en leefstijl coach

Gertruud:

Mijn naam is Gertruud Verwoert.

Ik ben als lerares lichamelijke opvoeding ooit begonnen en momenteel de coordinator van De Plek en Gezond Den Bosch.

Stephan:

Mijn naam is Stephan Nabbe.

Uit pure passie ben ik me gaan bezig houden met grafische vormgeving en alles daaromheen.

En op dit vlak ondersteun ik dan ook Stichting Flik-Flak al een aantal jaren.

Voor Gezond Den Bosch ben ik  verantwoordelijk voor het webdesign en alle (media)grafische vormgeving. Voor meer info: www.gr8ideas.nl

Gezond Den Bosch

7 oktober 2018

Graag stellen wij ons team voor:

Jeroen Bosch Ziekenhuis, SMC

partner van

a